Логопед, преподаватель русского языка - Trebisht-Mucine - Albania

banner

Мы - русская онлайн школа, поэтому мы проводим дистанционные логопедические занятия и занятия по русскому языку в по всему миру. Trebisht-Mucine - место, в котором мы успешно занимаемся!

Вы (Albania - Trebisht-Mucine) - Мы (Россия - Москва)

****

Звонок, видео звонок и общение в чате - бесплатны из любой точки мира.

Вас консультирует профессиональный логопед. Это также бесплатно.

Trebisht-Mucine, это то место, в котором мы окажем вам качественную профессиональную помощь по логопедии и русскому языку.

Будем рады вам помочь!
Спасибо!Mësime me një terapist të gjuhës dhe mësime të gjuhës ruse për banorët rusishtfolës - Trebisht-Mucine - Shqipëria.

Ne jemi një shkollë ruse në internet, kështu që ne zhvillojmë mësime në distancë në gjuhë të huaja dhe klasa në gjuhën ruse në botë. Trebisht-Mucine - vendi ku jemi angazhuar me sukses!

Ju (Shqipëria - Trebisht-Mucine) - Ne (Rusia - Moska)

****

Thirrja, video thirrja dhe komunikimi me chat janë të lira nga kudo në botë.

Ju këshilloheni nga një terapist profesionist për të folurit. Është gjithashtu falas.

Trebisht-Mucine, ky është vendi ku ne do t'ju ofrojmë ndihmë profesionale cilësore në terapinë e fjalës dhe në gjuhën ruse.

Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!
Faleminderit!